DAGEN MIN MINUTT FOR MINUTT

1 Februar 2016

06:25 Jeg slumrer alarmen for fjerde gang, reiser meg og skrur på studiolyset mitt på rommet. Jeg gnir meg i øynene før jeg går inn på badet, vasker fjeset mitt og pusser tennene. Elsker følelsen av å være ren fra gårdagens dusj, og lukten av fresh deo og parfyme gjør meg rett og slett glad!!

06:35 Jeg starter med sminkingen, og alt blir mye lettere med det sterke studiolyset. Jeg presterer faktisk å nappe brynene mine godt denne tidligere morningen også.

07:10 Jeg går ut døra for å rekke bussen som går kvart over sju, mens jeg prøver å løsne opp øreproppene mine på veien. Sannheten er egentlig at jeg kunne tatt bussen som går 07:45, og fint klart meg inn i klasserommet til 08:10, men jeg velger heller en tidligere buss. Grunnen til det er egentlig at jeg bare liker å slappe av, høre på musikk og roe helt ned før en stressende skoledag,- anbefales faktisk.

bussen

08:45 Jeg får ideen om å skrive dette innlegget, og begynner å tenke tilbake på hva jeg har gjort tidligere på dagen.

09:15 Vi har medie-rullering, og lyd som fordyping denne uka. Jeg jobber med innspillingen av fortellingen «Den syvende far i huset», og har nettopp skrevet ferdig manus. Liker egentlig lyd som rullering veldig godt, for foto kan bli litt vell krevende i lengden.

IMG_1028

legg merke til det gule, flatterende lyset i bildet <3

10:22 Kjøper jeg meg min andre sjokomelk for dagen,- ah min store svakhet.

10:37 Hører jeg på den nye sangen til Karpe for den hundrede gang, åh som jeg digger de gutta, sangene/tekstene deres er virkelig glede i hverdagen!! Det er faktisk en liten funfact om meg, jeg elsker virkelig Karpe Diem, og kjøpte biletter til konserten deres den ene gangen det ikke var 18+, men jeg fikk aldri dratt ettersom mamma hadde bestilt sydentur akkurat den uka konserten var:( Koste meg masse i syden da,- så får ta igjen den konserten en annen gang. De blir jo bare bedre og bedre, no joke!

 hushotell2 11:15 Begynner jeg og gruppa mi å spille inn lyder vi trenger i stuiodet. Jeg har fortellerstemmen, og skal lese opp «Den syvende far i huset». Dette gikk faktisk overraskende bra- og resultatet er helt ferdig på onsdag.

mikse

ler av meg selv i etterkant når jeg ser disse bildene, virker som at jeg er super kry over det nye miksbordet på jenterommet liksom haha, for noen vinkler

11:35 Tar jeg en etterlengtet lunsj. Jeg blir sittende i kantina i ca tre kvarter, og får dyttet i meg byggrynslunsj(?), noe som egentlig ikke var så godt, haha!

15:20 Jeg forlater skolen, og etter å ha sittet inne en hel dag, aner jeg fred og ingen fare. MEN I DET JEG TRÅKKER UTENFOR SER JEG SNØ PÅ BAKKEN MILDE MOSES!!!! Jeg takler virkelig ikke snø, kulde, is og vinter; så dette ble enkelt og greit tidenes nedtur for min del. Det var ikke engang snø, det var bare masse sludd.

IMG_1062

sutrer pga drittvær :(

15:45 Kommer endelig bussen som egentlig skal komme hvert 8. minutt i rushtiden, men NEEEEIDA, Østfold Kollektivtrafikk har virkelig en jobb å gjøre når det kommer til å holde tider, for det skjer faktisk ALDRI at en buss kommer til riktig tid.

16:09 Er jeg 30 sekunder fra terminalen, og bussen hjem til Anders står der. Den kjører ti over, great. Jeg håper såklart på å rekke den, så jeg reiser meg derfor tidlig- og er klar til å løpe bort i siste minutt. Akkurat i det bussen ruller inn på terminalen kjører bussen mot Anders i fra meg, og jeg mener det, hadde bussen så mye som kjørt et minutt før hadde jeg rukket den, drit kjipt :(( Enda kjipere er at den bare går to ganger i timen, så Anders blir nok nødt til å komme å hente meg, igjen.

hurra

16:30 Har jeg rukket å dytte inn på en mcdouble fra MC, og gått helt hjem.

17:16 Dette er altså meg nå, i skrivende stund. Jeg har nettopp sølt sjokolade på t-skjorta mi, og lurer fælt på om jeg skal bytte til joggis og kosegenser. Samtidig ligger jeg å tenker over hva jeg skal gå for i morgen hos friøsøren min. Jeg har time rett etter skolen, og poster så klart et innlegg om resultatet. Jeg ble iallefall drit fornøyd forrige gang. Okei, vi snakkes dere- digger å være tilbake igjen. Nå må jeg øve på medieteori, wish me good luck!!

♥︎

5 Responses to DAGEN MIN MINUTT FOR MINUTT

  1. Savner egentlig ikke vgs, men når jeg ser lydstudioet savner jeg de tre åra med fordypning på Glemmen æææ sykt savn faktisk :(

Leave a reply