OH YES, WE CAN!

Hei mine fine.

Først må jeg starte dette innlegget med å gratulere alle jenter og damer der ute med kvinnedagen i dag! Det er godt å vite at vi har kommet langt mot et likestilt Norge, men vi er fortsatt ikke i mål. Vi må fortsette å bevise at vi kan og vi vil, å undertrykke menneskerettigheter- enten du er kvinne eller mann, er ikke greit.

Over til helt noe annet; etter at Anders hentet meg så snill som han er på skolen i dag, skulle jeg rushe hjem slik at jeg skulle rekke å filme før lyset gikk ned. I det jeg kommer inn på rommet et par brødskiver og saftglass senere, får jeg heeeelt panikk i det jeg ikke finner kameraet mitt. Etter masse leting og telefonsamtaler til mamma og pappa om hverandre finner jeg ut at jeg har lagt det igjen hos mamma, puh.

Video ble det uansett, og jeg fikk filmet med mobilen i siste liten. Egentlig gjorde det ingenting at videoen ble filmet med mobilen, og resultatet får dere vente med å se til i morgen. I mellomtiden kan dere se videoen fra forrige Søndag!!

JA, jeg har nå lært at «pet peeve» ikke har noe med dyr å gjøre :p

One Response to OH YES, WE CAN!

Leave a reply