TEA PARTY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hola!!

Jeg blir i et så utrolig mye bedre humør når det lukter vår ute, dagene føles lengre med tanke på det fine lyset og at jeg kan finne frem til de etterlengtede vårplaggene mine. I dag har jeg blitt sittende å redigere masse, både på skoleprosjekter og på videoer jeg skal forhåndspublisere. Det er egentlig rart hvor lang tid det tar fra det sekundet jeg starter med en videoide, til videoen ligger oppe på kanalen. Jeg bruker rundt 4-6 timer per video, pluss tiden jeg bruker på bloggen, instagram, snapchat, mails og resten av de sosiale mediene jeg bruker. Det er faktisk helt latterlig at jeg sjeldent går en hel time uten å sjekke mobilen eller pcen. Det kan bli slitsom til tider, og jeg kjenner stadig på at jeg heller ville ha gått på fest, vært med Anders eller bare slappet av med familien. I stedet må jeg prioritere dere, og jobben jeg er så heldig og få ha. For ja, jeg digger faktisk å ha muligheten til å jobbe med noe jeg brenner sånn for. Dette er hva jeg vil bli god på, og hva jeg ønsker å utvikle meg masse innen. Så; dere blir ikke kvitt meg, skal jeg si dere!

IMG_0748

Over til helt noe annet,- er du flink til å unne deg små gleder i hverdagen? Det er jeg! Hver dag etter skolen pleier jeg å lage en kopp te, før jeg finner noe god frukt, eller annet snacks (aka sjokolade) som frister. Jeg er klar over at man burde tenke over kosthold++, men jeg lever kun en gang, og jeg har ikke tenkt til å sitte på et eldrehjem å angre på at jeg ikke tok en sjokoladebit i ny og ne. Det er selvfølgelig greit å blande dette med trening, men for å være dønn ærlig forstår jeg ikke selv når jeg skal få tid til det, med bloggen, yt-kanalen, skole, kjæreste, venner og familie jeg også må bruke mye tid på. Tja, det kommer nok snart noen dager jeg har mindre og gjøre, får vel nesten presse inn et par knebøy i den timeplanen.

teda

Videre utover dagen skal jeg, mamma og Anders spise laks&pasta med verdens beste saus, etterfulgt av en saftig brownie, ah!!

IMG_0762

Ha en super fin dag videre, dere♥︎

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Responses to TEA PARTY

  1. Hei!
    jeg lurer på om du kan begynne å legge ut flere videoblogger?
    Har akkurat vært langvarig syk og dårlig og hatt det litt tungt, men videobloggene dine lyste opp hverdagen min! du utstråler så mye positiv energi og glede, noe som har hjulpet meg mye denne perioden.
    Nå har jeg dessverre sett alle videoene du har lagt ut, så gleder meg veldig til å se flere nye :)

  2. Elsker alt du filmer og skriver. Du er virkelig min favoritt youtuber!! Btw: hvor er «dekselet» som du har på PC-en fra? Utrolig fint!!

Leave a reply