ukens kaos

Hei dere!

WOW så deilig det er å tenke på at det ikke er alt for mange dager til påsken, for ahh skolen gjør meg så stresset. Jeg husker tilbake til u-skolen, når jeg faktisk kunne være syk i 4 dager uten at det skulle gå utover mitt neste skoleår, eller at jeg kunne jobbe med få prosjekter om gangen, og slippe å ha hundre baller i luften på en gang. Før var jeg skikkelig glad i skolen, og jeg syntes det var spennende og morsomt å lære nye temaer i ulike fag. Nå, på videregående, føler jeg at jeg jobber dødshardt- og at jeg som regel sitter igjen med en dårligere karakter enn hva jeg hadde sett for meg. Det er mulig du kjenner deg igjen, og jeg håper virkelig at ting blir bedre etterhvert. Lærere er bare mestere på og presse inn mest mulige innleveringer, lekser og oppgaver på kortest mulig tidsrom, haha.

Uansett, over til ferie nok en gang!! Jeg koste meg sååå mye, ah dere aner ikke. Er så heldig som får ha så mye flotte mennesker rundt meg. Jeg var med Anders og Siri i Trondheim de første dagene, før jeg brukte tiden min på å være med Sarah og Maria resten av uka. Masse godis, dritt mat, bra filmer, varme bad, kozysocks & joggebukse, repeat, repeat, repeat.

IMMI

Til tross for at dette har vært en avslappende ferie, har det også vært den mest produktive på lenge! Ikke nok med at jeg ble norgesmester i kaninutstilling juniorklassen, woho! Elsker virkelig de små krabatene, og/eller dyr generelt. Har også fått vært og ridd denne uka, og jeg savner det skikkelig!

Jeg har også fått vært med på innspilling sammen med jentene fra Clarins inne hos Douglas i Oslo. Selve opptaksdagen var nå om lørdagen, og det var en så fin avslutning på ferien.

Husk også å få med deg de siste vloggene fra ferien, her;

Dette innlegget skulle jeg ha postet for mange dager siden,, men etter en uke med forkjølelse, besvimning ++ kom det visst i dag, haha! Ha en super duper helg folkens, I love you.

Leave a reply