VIDEO: jeg farger håret & Anders får lappen

Hei dere!

I dag har jeg brukt hele dagen på å øve på medieteori, og jeg stresser alltid SÅ mye rett før en prøve. 15 sider, og jeg skal kunne alt utenat til i morgen. Oppe i alt dette styret, har jeg postet en vlog i dag. Dere får blir med meg til frisøren, og se reaksjonen min til da Anders ringte meg og fortalte at han hadde bestått bil-lappen, wihu!

Hva syntes dere?

5 Responses to VIDEO: jeg farger håret & Anders får lappen

  1. Kjære Hanna
    Først og fremst elsker jeg videoene dine de de super bra, og jeg blir alltid i godt humør når jeg ser på de. Synes også fargen ble superfin. Gratulerer så mye til Anders, og jeg håper du får en fin dag videre. Klem

  2. Hei Hanna
    Jeg lurte på om du har sluttet å legge ut videoer på onsdag og søndag. Eller om du legger ut en video på onsdag, og neste uke legger du ut video på søndag?
    Ps. Jeg elsker YouTube kanalen din og bloggen din.
    Pps. Røyker Anders? Jeg så et bilde av han på vsco.

Leave a reply