VLOGMAS #2-4

 Hei dere!

Denne måneden kommer jeg til å fokusere mye på vlogmas-serien jeg har gående på YouTube, og det blir derfor ikke så mange vanlige videoer eller vanlige blogginnlegg. Jeg kommer til å poste noe inne i mellom så klart, for variasjon, men frem til julaften blir det vlogmas jeg fokuserer på 😀

2:

3: 

4:

Det kommer en ny vlog hver dag klokken 15:00!

45 Responses to VLOGMAS #2-4

  1. Er det denne negllakken du snakket om på sc for en stund siden? den som styrker de ellernoe? den du hadde på i Osloinnkjøpsvideoen. hvis det ikke er den, hva heter den da?:))

  2. Du er helt fantastisk Hanna, jeg har fulgt med på videoene dine helt siden du begynte, å har sett alle videoene dine minst 100 ganger<3 Du er forbildet mitt, og har hatt fremføringer på skolen om deg flere ganger:) jeg og venninna mi peier å ha sånn «Hanna-Martine maraton» når vi overnatter, haha<33 kan du ha et meetup i fredrikstad eller Sarpsborg en gang?:) elsker deg sååååå høyt<33 Ååå drømmen min er å møte deg og snakke med deg😍😍😍❤️❤️❤️

  3. Hei Hva heter den neglelakken som du får sterkere å lengere negler av. Jeg har veldig lange negler men neglene knekker bare.

  4. Hatt en super dag!!<3 Hva slags fotoprosjekt jobber du med? Synes det er såå spennende å høre hva andre Vgs elever jobber med haha, høres sikkert rart ut men ja

  5. Amalie: jeg jobber med et fotoprosjekt hvor vi skal ta 12 ulike bilder i ulike type setninger, sette de sammen, redigere og gjøre det ferdig.. Veldig vanskelig!

  6. Jeg er såååå inponert! Til å ha hatt blogg så kort er du virkelig god. Du menner jo om de som er på topplisten. Jeg gleder meg veldig til å følge med på deg videre!:-)

  7. Elsker videoene dine, og du har ett helt urolig utseende❤️ Driver med videoer selv og lurer på hvor du har fått tak i sånn filmlys? Sett på en av videoene dine at du har sånt lys lm har hull i midten så man kan ha kamera! Hvor har du kjøpt det?❤️

  8. Hei! Jeg lurte på om du kunne være så snill og fortelle litt om lesebrillene dine? Vi har ganske likt ansikt, og jeg elsker hvordan brillene dine er og ser ut, men lurer mer på mål osv, foreksempel glassbredde/høyde og ja hvis du skjn

  9. Jeg blir utestengt hver eneste dag på skolen min😢 Jeg likte rådet ditt i video nr. 22 i desember💖 Jeg skal prøve å se om se om det går💖 Jeg digger bloggen din og jeg har nesten helt likt hår og jeg har veldig masse sminke som du og har 💖💖 PS: Jeg ELSKER den krølltang som du knakk, den er kjempe bra. 💖💖💖

  10. Heii, elsker bloggen din!! lurte på om du kunne kanskje legge igjen en kommentar på bloggen vår? hadde satt kjempe stor pris på det, er fan <33

Leave a reply